Programma

Los del Trè

Boke Hertals

Datum
dinsdag 03 december 2019
12:15 (Einde: 13:15 / geen pauze)
Prijs
gratis
inclusief boterham

De muzikale paden van gitaristen Tom Van de Venne, Roel Van De Voorde en Ward Pauwels kruisten elkaar in de gangen van het Brusselse conservatorium. Het was meteen duidelijk dat deze kerels een ongekende liefde voor Spaanse en Latijns-Amerikaanse muziek deelden.

Deze passie resulteerde begin 2012 in hun eerste cd Rumba. Deze cd werd met meer dan 1.500 verkochte exemplaren een groot succes; een opvolger kon dan ook niet uitblijven. Met Féria toerde Los del Très in binnen- als buitenland en wist het zijn publiek keer op keer te beroeren. Hun derde album Gipsy bevat een kleurenpalet van klank en ritme in de rumba- en flamencosfeer. Die zuiderse genres zult u ook horen tijdens dit concert.

Dit concert wordt georganiseerd in het kader van de solidariteitsactie Music For Life. Voor dit gratis concert en de boterhammen kunt u een kleine bijdrage geven. De opbrengst gaat naar het Olivia Hendrickx Research Fund, een organisatie die een brug slaat tussen vernieuwend kankeronderzoek en patiënten, met extra aandacht voor zieke kinderen.

Credits
Tom Van de Venne, Roel Van De Voorde, Ward Pauwel (gitaar)

Foto's

  • Los del Trè
  • Los del Trè
  • Los del Trè

video's