Programma

Harmonieorkest Sint-Jozefscollege, het Koninklijk Sint-Franciscuskoor, Canta Libre, The Legends en Tabula Rasa

WAK 2019

Datums
zondag 28 april 2019
zaterdag 04 mei 2019
zondag 05 mei 2019

Van 26 april tot en met 5 mei 2019 vindt de laatste Herentalse editie van de WAK plaats. Deelnemers zijn Harmonieorkest Sint-Jozefscollege, het Koninklijk Sint-Franciscuskoor, Canta Libre, The Legends en Tabula Rasa.

Harmonieorkest Sint-Jozefscollege, Koninklijk Sint-Franciscuskoor en Canta Libre - For the Fallen
Zondag 28 april om 15 uur in de schouwburg

For the Fallen is een muzikale hommage aan de gesneuvelden van alle oorlogen. Naast het eigen repertoire van de harmonie en de koren hoort u ook enkele gezamenlijke werken. Op het programma staan onder meer Dona Nobis Pacem, Hymn to the Fallen en Bella Horrida.
U kunt uw tickets reserveren via cc 't Schaliken. De toegang is 12 euro.

 

 

The Legends - Balpop
Zaterdag 4 mei om 20 uur in zaal 't Hof

The Legends zijn toe aan hun vijfde Balpop. Dit bijna jaarlijkse dansfestijn met een tienkoppige band staat garant voor een avondje topamusement. U kunt de beentjes strekken op disco, rock en popmuziek van de jaren tachtig tot nu. Ook als u gewoon van op uw stoel wilt genieten van kwaliteitsvolle livemuziek, bent u hier op de juiste plaats.

Wie de sfeer van vorige edities wil opsnuiven, kan surfen naar http://www.mysongsite.com/legends.

U kunt uw tickets reserveren via cc 't Schaliken. De toegang is 10 euro. Aan de kassa betaalt u 12 euro.

 

 

 

Tabula Rasa - Powered@tabularasa
Zondag 5 mei van 10 tot 18 uur in het kunstatelier (Schoolstraat 44/2)

Tabula Rasa vzw organiseert een opendeur in het kunstatelier in de Schoolstraat met voor elk wat wils: keramiek, schilderijen, juwelen, raku… U kunt dan ook genieten van een lentebar met hapjes en drankjes. Tabula Rasa wil van deze opendeur een gezellige tentoonstelling maken, waar ruimte is voor een babbel, een knabbel en kunst.

Voor meer informatie over Tabula Rasa vzw kunt u terecht op www.facebook.com/tabularasakunstatelier of via k.a.tabularasa@hotmail.com.

 

Foto's

  • For_the_Fallen
  • Bal_Pop