Programma

Els de Schepper

Els heeft besloten

Datums
vrijdag 03 mei 2019
20:00 (geen pauze)
Wachtlijst
zaterdag 04 mei 2019
20:00 (geen pauze)
Wachtlijst
Genre
Prijs
€ 23 / € 20 (Vriendenpas)
Organisator
i.s.m. Live comedy

Els de Schepper heeft een besluit genomen. Ze zal blijven leven. En hoe! Vanaf nu gaat Els zich alleen nog amuseren. Els leeft met veel goesting. En ze wil u ook aansteken.

Dat zal ze trouwens niet op haar eentje doen … Zo krijgt ze hulp van de ondertussen legendarische ‘Rita uit Gent’, die deze keer haar totaal politieke incorrecte vriend ‘de Vettige Nonkel’ meebrengt. ‘Klein Elske’ belt met de preventielijn en weet met haar kinderlijke naïviteit alle harten te doen smelten. ’Manneke Pis’ geeft zijn waterige kijk op wie hij allemaal ziet passeren aan zijn fonteintje. Bovendien is er de deurenkomedie ‘Els is om zeep!, waarbij de voltallige alter ego-cast tot hun grote paniek te horen krijgt dat het testament van Els verloren werd gelegd.

Deze nieuwste voorstelling van Els de Schepper is een hilarische whodunit in zuivere slapstickstijl. Els kijkt vanaf nu door een eigenhandig geconstrueerde roze bril naar het leven. En u binnenkort ook!

Els de Schepper heeft een indrukwekkend podiumpalmares: televisie, musicals, lezingen, theater en muziek. Het best is ze echter gekend om haar krachtige en succesvolle onewomanshows. Met haar laatst nieuwe single Kom uit de kast veroverde ze bovendien in enkele weken de Vlaamse hitlijsten.

Foto's

  • (c) Tom VandewalleEls de Schepper

video's