Nieuws

lees verder

Definitieve programma van Bart Buls

De Herentalse bassist Bart Buls nodigt op zondag 20 oktober enkele topmuzikanten uit: Roland Van Campenhout, Guy Swinnen, David Piedfort, The Bonnie Blues en Horns.

lees verder
Xander De Rijcke

Extra voorstelling van Xander De Rycke

De voorstelling van Xander De Rycke op zaterdag 19 oktober is uitverkocht. Er komt nog een extra voorstelling bij op vrijdag 18 oktober.

lees verder

Tendans speelt op Bank-contact

De groep Tendans speelt op zondagnamiddag 20 oktober op de Grote Markt in het kader van Bank-contact. Bank-contact is een sociaal-artistiek buurtproject dat ontmoeting en dialoog tussen buurtbewoners in Herentals wil bevorderen.

lees verder

Herentalse dichters gezocht voor Week van de poëzie

We organiseren enkele activiteiten in het kader van de Poëzieweek, van donderdag 30 januari tot woensdag 5 februari 2020. We zoeken hiervoor nog dichters. Schrijf een gedicht met als thema de toekomst is nu van maximaal een halve A4. De beste gedichten verschijnen in de stadskrant van februari en op de website van het cultuurcentrum. Bezorg uw gedicht voor 1 december 2019 aan cultuurcentrum@herentals.be.

lees verder
Dumbo

Films oktober

Vanaf oktober kunt u opnieuw in ‘t Schaliken terecht voor films. Op dinsdag 29 oktober vertonen we Oscarwinaar Green Book. Deze hartverwarmende feelgoodfilm won drie Oscars, waaronder die voor beste film. Op woensdag 30 oktober kunt u met de kinderen naar Dumbo komen kijken.

lees verder
Cary Goossens

Extra voorstelling Carry Goossens

Omdat de twee voorstellingen van Carry Goossens al heel snel uitverkocht waren, organiseren we een derde voorstelling. Deze vindt plaats op dinsdag 15 oktober om 19 uur.

 

lees verder

Tentoonstelling Fraikin in Art Center Hugo Voeten

Voor de eerste keer werkt cc ’t Schaliken samen met Art Center Hugo Voeten. Op de bovenste verdieping van dit Herentalse Art Center kunt u werken van Charles Auguste Fraikin ontdekken.

lees verder
Baar

Uitverkochte voorstellingen in seizoen 2019-2020

Voor volgend seizoen zijn er alvast een aantal voorstellingen uitverkocht.

lees verder
Jonas Winterland

Vervanging Hannelore Bedert op 4 april 2020

Het concert van Hannelore Bedert op zaterdag 4 april 2020 wordt geannuleerd. Singer-songwriter Jonas Winterland en indiepopband The Antler King vervangen haar. Datum, uur en ticketprijzen blijven dezelfde.

lees verder

Voordelen Vriendenpas

Als u tickets wenst voor vier of meerdere voorstellingen, koopt u best een Vriendenpas. Dit zijn de voordelen op een rijtje.