Programma

Maud Vanhauwaert, Tom Kestens en Geert Waegeman

Mijn punt is eigenlijk.

Datum
donderdag 29 maart 2018
20:00 (Einde: 21:30 / geen pauze)
Bestel tickets
Genre
Prijs
€ 14 / € 11 (Vriendenpas)

Mijn punt is eigenlijk. staat op het spanningsveld tussen poëzie, muziek en experiment. Tussen broos en bruut. Tussen grappig en gevaarlijk. Maud Vanhauwaert, Geert Waegeman en Tom Kestens scheppen een magische wereld, vol ontwapenend spervuur, kwetsbare heavy metal, en grootmoedige niemendalletjes.

Maud Vanhauwaert is schrijver en tekstperformer. Haar poëziebundels werden veelvuldig bekroond. Wij zijn evenwijdig was de best verkochte bundel in Vlaanderen in 2015. Maud maakte verschillende theatervoorstellingen en in 2016 stond ze met Het is de moeite in cc ’t Schaliken. Maud Vanhauwaert is de komende twee jaar de stadsdichter van Antwerpen. Ze neemt die functie over van Maarten Inghels.

Geert Waegeman is componist en multi-instrumentalist. Hij introduceerde in de jaren tachtig met zijn groep Cro Magnon het genre ‘urban chamber music’ in België. Zijn muziek is energiek en roept een visuele verbeeldingswereld op.

Tom Kestens is producer, componist en multi-instrumentalist. Hij maakte deel uit van het originele Das Pop, was de sidekick van Sarah Bettens en schreef soundtracks bij film-, dans- en theaterprojecten. Hij ontpopte zich tot soulvol frontman bij Lalalover. Voor Gedichtendag 2017 zette Kestens het gedicht Altijd overal van Bette Westera op muziek.

Credits
Maud Vanhauwaert (spel), Tom Kestens, Geert Waegeman (muziek)

Foto's

  • (c) Jimmy KetsMijn punt is eigenlijk.

video's