Programma

Bruno Vanden Broecke, Ruth Beeckmans en Matteo Simoni

Hechten

Datum
donderdag 21 december 2017
20:00 (Einde: 21:50 / geen pauze)
Wachtlijst
Genre
Prijs
€ 18 / € 15 (Vriendenpas)

In Hechten zoeken drie dertigers naar manieren om de wonden uit hun leven te verzorgen. Wim is boekhouder en een koele, verbitterde asceet. Zijn jongere stiefbroer, Gert, is een eeuwige student en een romantische dromer en twijfelaar. Allebei hebben ze evenveel bindings- als verlatingsangst. Allebei strijden ze om de gunst van de intelligente, maar hopeloos verwarde Lise. Zij is vijfendertig, filosofe, ontevreden met zichzelf en de wereld, en in alles besluiteloos. Ze wil iets met haar leven doen, iets zinvols. Ze weet alleen niet zo goed wat ze wil. En met wie.

Bruno Vanden Broecke verdiende zijn sporen als theateracteur bij SKaGeN en maakte een onvergetelijke indruk als witte pater in de succesproductie Missie. Tv-kijkend Vlaanderen kent hem van populaire reeksen als Het eiland en Safety First. Met Safety First-acteurs Ruth Beeckmans en Matteo Simoni en kompaan Stefaan Van Brabandt creëren zij hun eerste gezamenlijke productie, Hechten.

Credits
Ruth Beeckmans, Matteo Simoni, Bruno Vanden Broecke (spel), Stefaan Van Brabandt (tekst, regie), Geert De Vleesschauwer (licht, geluid)

Foto's

  • (c) Céline ChariotHechten
  • (c) Céline ChariotHechten
  • (c) Céline ChariotHechten