Programma

STORMLoop

Datum
Vrijdag 10 mei tot en met zondag 26 mei 2019 (elke vrijdag, zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00)
Prijs
Gratis

Cultuurcentrum 't Schaliken vroeg Galerie Storm om een tentoonstellingsparcours uit te werken op verschillende locaties in Herentals, waaronder de Lakenhal en Galerie Storm zelf. Hun antwoord hierop luidt: STORMLoop, een participatie kunstenparcours 3 weekends lang in mei 2019.

Enerzijds komt er een vaste route langsheen een zestal hoofdlocaties met exposities, optredens, performances, … samengesteld door enkele Herentalse kunstenaars en gastcuratoren. Iedereen wordt anderzijds opgeroepen om te participeren. Dit kan door een locatie te vinden en er een kunstactiviteit te organiseren. De organisatie zet hen dan met stip op de STORMLoop mAPP zodat het publiek hen weet te vinden.

Tijdens het openingsweekend van het culturele seizoen zullen de details van STORMLoop in een kick-off evenement op radio STORM onthuld worden.

In het kader van STROMLoop organiseert het cultuurcentrum ook twee concerten in Galerie Storm: Doublebach op vrijdag 17 mei 2019 en een concertwandeling met Stephanie Struijk en Stoomboot op zaterdag 18 mei 2019.

 

Vernissage: donderdag 9 mei 2019 om 20 uur in Galerie Storm