Programma

De Mannschaft

Liv

Datums
donderdag 09 november 2017
10:00 (duur: 60 minuten) - volzet
13:30 (duur: 60 minuten) - volzet
donderdag 30 november 2017
10:00 (duur: 60 minuten) - volzet
13:30 (duur: 60 minuten) - volzet
Prijs
€ 6
Genre
theater

Liv zit in het derde middelbaar, heeft rood haar en sproeten, heeft nog nooit iemand gekust, heeft nog nooit seks gehad, heeft kanker en heeft nog een half jaar te leven. Bart is twee keer blijven zitten, heeft al veel gekust, heeft al drie keer seks gehad en is verliefd op Ruby. Ruby is de zus van Liv en weet niet of ze verliefd is op Bart, weet niet of ze met Bart wil kussen, laat staan seks hebben, want dat is vies.

Liv is het verhaal van Liv, Bart en Ruby, drie zoekende pubers. Hun wereld wordt helemaal op zijn kop gezet door de ziekte van Liv, maar gek genoeg zorgt het voor een enorme boost in hun leven en helpt het hen te vinden wie ze zijn.

De Mannschaft brengt met Liv een wervelende, grappige, maar ook gevoelige voorstelling over opgroeien in een grote wereld, het zoeken en vinden van jouw bestemming.

 

LESMAP LIV (PDF)

Doelgroep
3de, 4de, 5de en 6de jaar
Capaciteit
250 leerlingen
Credits
Verona Verbakel, Ine Bettens, Bert Dobbelaere (spel), Michai Geyzen, Stijn Van de Wiel (regie, tekst), Laura Wallrafen (decor, kostuums), Thomas Stevens (techniek), Chloë De Vos (productie)

Foto's

  • Dries SegersDe Mannschaft