Programma

Pulse Percussion Trio & Mautiv

Double Bill

Datum
zaterdag 25 november 2017
20:00 (Einde: 22:15 / met pauze)
Bestel tickets
Prijs
€ 14 / € 11 (Vriendenpas )

Tijdens deze Double Bill laat lokaal percussietalent het beste van zichzelf zien. Pulse Percussion Trio bestaat uit Evert Van Eynde en Tim en Tom Ouderits. Deze laatste twee geven les aan de muziekacademie van Geel. Mautiv is het project van Steven Ribus, leerkracht aan de muziekacademie van Herentals.

Pulse Percussion Trio brengt hun concert Rhythmosis, een daverende percussieperformance. De drie straffe slagwerkers bundelen hun kunnen in een eigenzinnige, creatieve podiumact. Rhythmosis zit tjokvol groove, swing en lyriek. De drie spelers gebruiken heel hun lichaam om met elkaar te communiceren.

Onder de naam Mautiv combineert Steven Ribus elektronische beats met drums en percussie. Dit resulteert enerzijds in aanstekelijke melodieën op marimba, vibrafoon en elektronica, en anderzijds in stevige, strakke beats op akoestische en elektronische drums. De debuutplaat van Mautiv is een knap voorbeeld van hoe mooi commerciële techno wel kan zijn. Mautiv vond een geluid uit waarmee hij zonder twijfel heel wat muziekfans zal kunnen bekoren.

Credits
Pulse Percussion Trio: Evert Van Eynde, Tim Ouderits, Tom Ouderits
Mautiv: Steven Ribus

Foto's

  • MautivMautive
  • PulsePulse
  • MautiveMautive

video's