Programma

Sleepers’ Reign (voorprogramma: Lohaus)

In Concert

Datum
zaterdag 02 december 2017
20:00 (Einde: 22:15 / met pauze)
Bestel tickets
Prijs
€ 14 / € 11 (Vriendenpas)

Sleepers’ Reign speelt bezwerende indie-electro met een experimenteel randje. In 2012 liet de Herentalse groep voor het eerst van zich horen met de verovering van de zilveren medaille én publieksprijs in Humo's Rock Rally. De single Four Dots deed het goed in De afrekening op Studio Brussel. Begin 2016 kwam hun eerste cd King into Delight uit.

Met toetsen, gitaar en zang componeren en produceren het oorspronkelijke trio Lukas Hermans, Ruben Mertens en Orson Wouters spelenderwijs repertoire bij elkaar. Dit bracht hen onder andere op Pukkelpop.

'Door het hoge stemmetje van zanger Lukas Hermans en het gebruik van elektronische hulpmiddelen, doet de muziek van Sleepers' Reign afwisselend denken aan Yeasayer en Passion Pit’, volgens Focus Knack.

Het voorprogramma wordt gespeeld door Lohaus. Deze Geelse groep brengt een mix tussen urbanpop en triphop. De driekoppige band werd al opgemerkt door Indiestyle als ‘Belgische belofte’ voor 2015 en werd geselecteerd voor Humo’s Rock Rally en door Studio Brussel voor De nieuwe lichting 2015. Ook hebben ze voorprogramma’s gespeeld voor Balthazar en Warhaus.

Credits
Sleepers’ Reign: Lukas Hermans (zang), Ruben Mertens (gitaar), Orson Wouters (toetsen), Sander Stuer (drums), Xavier De Clercq (bas)

Foto's

  • (c) Ilias TeirlinckSleepers' Reign
  • LohausLohaus