Programma

Della Bosiers

50 jaar onderweg (Te gast)

Datum
zaterdag 23 december 2017
15:00 (Einde: 17:30 / met pauze)
Bestel tickets
Prijs
€ 20
tickets vanaf 7 juni, 23:30
via cc ‘t Schaliken
Organisator
Patrick Stockmans i.s.m. Cultuurraad Herentals

Chansonnière Della Bosiers, de vrouwelijke pionier van de Vlaamse kleinkunst, neemt u mee in haar muzikale wereld, die in 1966 startte met het winnen van de talentenwedstrijd Carpe noctem.

Jefke, Fleur de Buda, Mensen van achttien (duet met Wim De Craene), … Della Bosiers veroverde haar unieke plaats in de kleinkunst en ze was een veelgevraagde gaste op de Vlaamse televisie, onder andere in de Wies Andersen Show. Met haar warme zangstem, ondersteund door mooie teksten en melodieën weet ze het publiek te bekoren en te ontroeren.

Voor dit eenmalig jubileumconcert zijn Jelle Cleymans en Sabien Tiels haar talentrijke gastartiesten. Naast eigen werk brengen zij liedjes van en in duet met Della Bosiers.

 

Het concert is een benefietoptreden ten voordele van Kunst om niet te vergeten, een kunstproject voor personen met dementie in het kader van Herentals, dementievriendelijke gemeente.

Contact
Patrick Stockmans
0475-30 96 26
Credits
Della Bosiers, Jelle Cleymans en Sabien Tiels (zang), Ben van der Linden (muzikale begeleiding), Ingrid Ryken (presentatie)

Foto's

  • www.photos-b-art.comDella Bosiers
  • Jelle Cleymans
  • Sabien Tiels