Programma

Pieter Verelst

Mijn broer en ik

Datum
zaterdag 15 december 2018
20:00 (Einde: 21:20 / geen pauze)
Bestel tickets
Genre
Prijs
€ 12 / € 9 (Vriendenpas)

In Mijn broer en ik laat Pieter Verelst een spervuur van verhalen uit zijn absurde universum op u los. Voor u het weet, bent u aan zijn lippen gekluisterd terwijl hij immens beeldend vertelt over een boer en een mol. Combineer dit met zijn energetisch acteertalent en muzikaliteit, en u snapt dat deze voorstelling veel te snel afgelopen is.

Jong en aanstormend cabarettalent Pieter Verelst mag zichzelf sinds eind 2016 de winnaar noemen van het Camerettenfestival en trok daarna ook mee met die finalistentournee. Eerder viel hij al in de prijzen op het Groninger Studenten Cabaretfestival met de jury- en de persoonlijkheidsprijs. Onze noorderburen erkenden dus al meermaals zijn overweldigende talent, en met zijn heel eigen energieke en originele stijl is hij van plan ook Vlaanderen helemaal in te palmen.

Vorig jaar zat Pieter ook in het Eén-programma Voor de leeuwen. Hij wordt wel eens vergeleken met een jonge Hans Teeuwen of Wim Helsen, maar onder al die lofbetuigingen bewaart hij ook zijn eigen stijl.

Verrast van de eerste tot de laatste seconde, van zijn spannende opkomst tot zijn gevoelig slot. (…) Verelst zijn talenten zijn veelvuldig: piano en contrabas spelen, jongleren met taal, fysiek spel, publieksinteractie en zelfs beatboxen, hij kan het allemaal. Jury Groninger Studenten Cabaretfestival

Credits
Pieter Verelst (tekst, muziek, spel)

Foto's

  • (c) Giel DomenPieter Verelst

video's