Programma

Kunstendag voor Kinderen: Zannemie en de Bende

Muziek uit de speelgoedkast

Datum
zondag 19 november 2017
14:30 (Einde: 15:15 / geen pauze)
Bestel tickets
Genre
Prijs
€ 8 / € 5 (Vriendenpas)

Zannemie en de Bende brengen een swingend en speels muziekfeest voor kinderen. De liedjes gaan over monsters onder het bed, Boegaloe de koe, mama’s kwijtraken en de Koekeloerepoezewoef vinden. Tijdens dit concert kunnen kinderen niet op hun stoel blijven zitten, ze schudden met hun billen en wiebelen met hun benen.

Op zondag 19 november doet Herentals opnieuw mee aan de Kunstendag voor Kinderen. Die dag kunnen families met kinderen tot twaalf jaar kennismaken met kunst, cultuur en erfgoed in heel Vlaanderen.

Al vanaf 13 uur kunnen kinderen deelnemen aan twee workshops: ‘kleien’ en ‘tekenen, schilderen, collages en afdrukken’. De begeleiding gebeurt door leerkrachten van de academie voor beeldende kunst. De workshops zijn gratis en inschrijven is niet nodig. De workshops vinden doorlopend in de foyer plaats en eindigen rond 16.30 uur.

 

Workshops 3D-printen en vinylsnijden

In de bibliotheek van Herentals kunt u workshops volgen waarin u aan de slag gaat met enkele nieuwe technologieën.

Om 10 uur en om 13 uur kunt u deelnemen aan de workshop 3D-printen en om 15.15 uur start de workshop vinylsnijden. Telkens wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de technologie kan gebruiken. Zo ontdek je wat er allemaal mogelijk is met deze technieken en kom je zelf tot een eigen creatie. De workshops richten zich op kinderen en jongeren tussen 10 en 14 jaar. Per workshop kunnen 20 personen deelnemen. Elke sessie duurt 2 uur.

Deelname is gratis. Inschrijven kan via mail: bibliotheek@herentals.be, telefonisch: 014-85 97 50 of aan de infobalie in de bib.

Credits
Zannemie (zang, viool, apenkuren), Veston (zang, gitaar, ukelele, smoelenwerk), de Bende van Drie (contrabas, percussie, toeters, bellen)
3+

Foto's

  • Zannemie en de BendeZannemie en de Bende