Programma

4 viert 20

4Hoog

Datum
zondag 17 december 2017
14:30 - Een pippo (6+)
Bestel tickets
15:30 - De koning zonder schoenen (3+)
Bestel tickets
16:00 - Een pippo (6+)
Wachtlijst
Genre
Prijs
€ 8 / € 5 (Vriendenpas)

In 2017 viert 4Hoog zijn twintigste verjaardag. Cultuurcentrum ’t Schaliken viert graag mee want het bestaat dit jaar zelf tien jaar; dus boenen we onze zalen voor een feestje. Het productiehuis 4Hoog trakteert op zijn beurt. Niet met taart, maar met twee voorstellingen, fijne animatie en een leuk feestje.

De succesproductie De Koning zonder schoenen speelt in groot formaat, met muzikanten en zangers voor kinderen vanaf 3 jaar. De iets oudere kinderen, vanaf zes jaar, kunnen genieten van de verrassende vertelling Een pippo van Jelle Marteel.

Dit alles wordt overgoten met een sausje van prikkelende, kleurrijke en feestelijke randactiviteiten. Zo kunt u in de foyer les coiffeuses royales tegen, die u een feestelijk kapsel geven. Of maak kennis met de vorstelijke hygiënist, want koninklijke handen moeten schoon zijn. Ook kunt u meezingen met het koninklijk orkest of mee een royale maaltijd bereiden.

Laat u verrassen door de hofdichter en laat het majestueuze strijkorkest uw zelfversierde servetten strijken. We eindigen in de foyer met een koninklijk feest vol muziek, hapjes en drankjes. En ... we klinken op elkaar, op 4Hoog en het tienjarig bestaan van cc ’t Schaliken, het huis van vertrouwen voor klein en groot. Kom en 4 mee!

Wat moet u doen om deze unieke dag niet te missen?
Koop een ticket voor één van de voorstellingen: Een pippo (14:30 of 16:00) of De koning zonder schoenen (15:30)
Met dit ticket kunt u:
- kijken naar uw gekozen voorstelling 
- drie workshops bijwonen (fashionworkshop, culinaire workshop en dansworkshop)
- deelnemen aan het koninklijk bal
 

 

3+ & 6+

Foto's

  • 4Hoog4Hoog