Programma

Dans voor iedereen

Dansketting

Datums
zaterdag 06 april 2019
14:00 - 16:00
zaterdag 27 april 2019
13:30
Genre
Prijs
Gratis toegang
Organisator
Cultuurcentrum ’t Schaliken en Danspunt

Tientallen, honderden mensen die zich dansend doorheen de straten begeven, achter lokaal muzikaal talent. Jong en oud, schoorvoetend of toonaangevend. De groep groeit aan en nodigt iedereen uit om mee te dansen…

Ook in 2019 slingert de Dansketting zich door Vlaanderen, meer bepaald op de Dag van de Dans, zaterdag 27 april. De Herentalse ketting start om 13.30 uur met generale repetitie met iedereen in de foyer van cc ’t Schaliken. Om 14 uur begint de dansketting door de straten.

De Dansketting staat open voor iedereen, dansers én niet-dansers. Het is een laagdrempelig gebeuren dat vooral toont dat dansen niet alleen prettig is, maar ook mensen dichter bij elkaar brengt. Tijdens de Dansketting trekt iedereen de straten op in een zwierige en kleurrijke optocht!

Doet u graag mee aan Dag van de Dans op zaterdag 27 april 2019? U hoeft zelfs niet te kunnen dansen of stappen. Cultuurcentrum ’t Schaliken en Danspunt zorgen voor dansworkshops. Professionele danscoaches leren u een toegankelijke choreografie aan. Op 6 april vindt om 14 uur een workshop plaats in de foyer van ’t Schaliken. De workshop duurt ongeveer 2 uur en is gratis, maar u moet zich er wel voor inschrijven. Dat kan bij cc 't Schaliken, 014-21 90 88, cultuurcentrum@herentals.be. Verenigingen of organisaties kunnen ook een workshop op maat aanvragen via het cultuurcentrum.

 

Foto's