Nieuws

lees verder

Word jij dit najaar onze InstaQueen of InstaKing?

De coolste fotografe van het land, Vicky Bogaert, geeft tips en tricks bij smartphonefotografie. En dit gratis! Iedereen tussen 12 en 18 jaar kan meedoen.

lees verder

Openingsfeest 2018

Op zondag 30 september vindt er van 14 tot 17 uur traditiegetrouw het Openingsfeest plaats. Hiermee luiden we ons seizoen in met een groot en gratis feest. Er is muziek, circus, humor, straattheater, … te zien en te horen. Alle locaties worden omgetoverd tot een paradijs voor kinderen.

lees verder

Rondleiding langs de schatten van de Sint-Waldetrudiskerk

Op 29 september organiseert Musica Divina een rondleiding langs de schatten van de Sint-Waldetrudiskerk. Een gids wijdt u in in de geheimen van deze schitterende locatie.

lees verder
Koen Peeters

Auteur Koen Peeters op de sofa

Lieve Blancquaert krijgt tijdens Boeken en Bubbels op zondag 7 oktober gezelschap van auteur Koen Peeters. Hij is gefascineerd door Rwanda en Congo, Europa, kunst en kitsch, en het koningshuis. Deze elementen duiken ook op in zijn proza op. Hij schreef al meer dan tien romans en een dichtbundel.

lees verder
Stormloop

STORMloop zoekt participanten

Heeft u zin om zelf een mini-expo of event of optreden in Herentals te organiseren tijdens kunstenfestival STORMloop? Dan kunt u zich registreren via de website www.STORMLoop2019.be vanaf 30 september tot en met 31 december 2018.

lees verder

Koop een Vriendenpas en krijg één gratis voorstelling

Voor seizoen 2018-2019 kunt u nog steeds een Vriendenpas kopen. De Vriendenpas kost 10 euro, voor -26-jarigen is dit 5 euro. Voor bijna elke voorstelling krijgt u 3 euro korting. Vanaf 4 voorstellingen haalt u dus de kost van de Vriendenpas eruit.
Als u nu een Vriendenpas koopt, krijgt u er één gratis voorstelling bij.

lees verder

Uitverkochte voorstellingen seizoen 2018-2019

Voor volgend seizoen zijn er alvast enkele voorstellingen uitverkocht: Scala op 4/10/2018 en Tom Van Dyck op 5/4/2019. Voor de andere voorstellingen zijn er nog voldoende tickets.

lees verder

Programmatoren stellen seizoen 2018-2019 voor

Bent u benieuwd naar wat wij vinden van ons nieuwe seizoensprogramma? Onze programmatoren lichten per discipline een aantal niet te missen voorstellingen toe in dit filmpje.

lees verder

Start ticketverkoop seizoen 2018-2019

Als u tickets wilt bestellen voor volgend seizoen, dan kunt u dit vanaf woensdag 6 juni 2018 om 23.30 uur doen. Eerst start de online ticketverkoop. Vanaf dinsdag 12 juni 2018 om 9 uur kunt u ook via e-mail en telefoon en aan de balie van cc ’t Schaliken tickets bestellen.

lees verder

Uw privacy

Cultuurcentrum ’t Schaliken respecteert uw privacy en neemt de nodige voorzorgen om uw gegevens te beschermen.  In het kader van de Europese privacyregels hebben ‘t Schaliken en de stad Herentals een privacyverklaring opgemaakt.